FELSŐNYÁRÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
SAJTÓKÖZLEMÉNY
ELKEZDŐDÖTT FELSŐNYÁRÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSA
Felsőnyárád Község Önkormányzata támogatási kérelmet nyújtott be a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez c. felhívásra.
A projekt végrehajtása során a közigazgatás adminisztratív terheinek csökkentése és a minőségi színvonal emelése érdekében megtörténik az informatikai rendszer fejlesztése és az elektronikus ügyintézés kiépítése.
A pályázó beszerzi a csatlakozáshoz szükséges informatikai eszközöket, elvégzi az adattisztítást külső szolgáltató közreműködésével, a rendszertestreszabást, a paraméterezést, a jogosultságok beállítását. Az adatmigráció keretében az ASP szolgáltató által meghatározott módszertan alapján elvégzi az adatok betöltését az informatikai rendszerbe. A tesztelés élesítés tevékenység körében szolgáltató bevonásával ellenőrzik a szolgáltatások működését, valamint az átadott adatokat. A pályázati forrásból a hivatal valamennyi köztisztviselője részt vesz a szükséges oktatásokon. Az oktatásokon való részvétel utazási költségét az önkormányzat a pályázat költségvetésének terhére számolja el.
Az ASP szolgáltatás technológiailag és gazdaságilag is kedvező megoldást jelent a településnek, közigazgatási feladatait széles körben támogatja és integrált alkalmazásokhoz is hozzáfér a beruházás során.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
Kedvezményezett neve: Felsőnyárád Község Önkormányzata
A projekt címe: FELSŐNYÁRÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA
A szerződött támogatás összege: 6.000.000 Ft
A támogatás mértéke: 100 %
A projekt befejezésének dátuma: 2018. június 30.
A projekt azonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01134

  • 2017.06.07.