Idősek Estje 2018.

November 17-én került sor településünkön az Idősek Estjének megrendezésére a Nyárády András Általános Iskola tornatermében, ahová a 60. éven felüli lakosok kaptak meghívást és közülük 120 főt vendégül látott az Önkormányzat. Az estét Bihari Aranka polgármester köszöntője nyitotta meg.

November 17-én került sor településünkön az Idősek Estjének megrendezésére a Nyárády András Általános Iskola tornatermében, ahová a 60. éven felüli lakosok kaptak meghívást és közülük 120 főt vendégül látott az Önkormányzat. Az estét Bihari Aranka polgármester köszöntője nyitotta meg. Ezt követően színes műsorok szórakoztatták a vendégeket:
Az ünnepség a Nyárády András Általános Iskola Nyárády Csillagok mazsorett csoport táncával kezdődött, majd Bihari Aranka polgármester asszony köszöntő szavai következtek.
Az óvodások, kedves műsorral köszöntötték a jelenlévőket, majd a kicsik után következtek a nagyok a felsőnyárádi Nyugdíjas Klub – Senior tánccsoportja.
Polgármester asszony a jelen lévő legidősebb férfi vendégnek, Kun Laci bácsinak és a legidősebb nő vendégnek Szabó Gyuláné Ilonka néninek egy- egy ajándékkosárral kedveskedett a képviselő-testület nevében.
A budapesti Europen Operett Produkciós Iroda művészei, Polhy Boglárka és Jenei Gábor egy fergeteges vidám műsorral szórakoztatták a kedves vendégeket.
Az este jóhangulatáról, a vacsora mellett Csorba Tamás gondoskodott.
Ezúton köszönjük meg mindenkinek, aki elfogadta meghívásunkat, hogy személyes megjelenésükkel megtisztelték a rendezvényt.
A jövő évi közös ünneplés reményében kívánunk a község minden nyugdíjasának friss jó egészséget, boldogságot és hosszú életet.

Az est megrendezéshez támogatást nyújtott az EFOP-1.5.3-16-2017-00109 azonosítószámú, "Humán szolgáltatások fejlesztése Putnok központtal" című pályázat.

  • 2018.11.21.
  • jegyző